Μέλος, Μπάρλου Έφη

Παιδοψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ασκεί την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής από το 2004, μετά από ειδίκευση στην Γ΄ Κλινική του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής όπου και συνεργάσθηκε για αρκετά χρόνια σαν επιστημονικός συνεργάτης.

Εργάζεται ως ιδιώτης παιδοψυχίατρος, παιδοψυχίατρος στην ΕΛΕΠΑΠ και είναι επιστημονική συνεργάτης της Μονάδας Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π&Α Κυριακού».

 

Η επιστημονική της δραστηριότητα είναι κλινική, διδακτική και ερευνητική και έχει εξειδικευθεί στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας-Ζεύγους στο ΕΠΙΨΥ και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κλινική Παιδοψυχιατρική Διαγνωστική Αξιολόγηση με ανάλογο εκπαιδευτικό - επιστημονικό έργο.

Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα Παιδοψυχιατρικής, Ψυχοθεραπείας και Έρευνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Επίσης έχει συμμετάσχει με ομιλίες και άλλες παρουσιάσεις σε πολλά Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Επιπρόσθετα έχει συμμετάσχει στη συγγραφή αρκετών συγγραμμάτων σχετικών με θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων.

 

Είναι μέλος στην Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων και ιδρυτικό μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας.