Η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει τα Χριστούγεννιάτικα Bazaar πολλών ιδρυμάτων και Φιλανθρωπικών Οργανώσεων, αναμεσά τους και το πρόγραμμα Εnable. 

Τους ευχαριστούμε πολύ.

Έμπνευση, δημιουργία, αισιοδοξία, έργο είναι ορισμένες λέξεις-απόηχος της ημερίδας παρουσίασης αποτελεσμάτων της πιλοτικής φάσης εφαρμογής του ευρωπαϊκού προγράμματος Enable-Ενδυναμώνω.

Η Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ενδυναμώνω – Enable», Ενδυναμώνοντας τα παιδιά Αντιμετωπίζοντας τον Εκφοβισμό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στο ALBA Graduate Business School, οδός Ξενίας 6, Αθήνα.

«Διάχυση των Καλών Πρακτικών – Στρατηγικών Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Σχολικού Εκφοβισμού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius Regio της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας»

Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, με αφορμή την 6η Μαρτίου Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στα σχολεία, στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην Αίθουσα “Jacqueline de Romilly”.

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση Εικαστικών Έργων από παιδιά με θέμα:
«Καλύτερος Κόσμος»

Ημερομηνία Έκθεσης: 1-2 Απριλίου 2016
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Εντατικού Σεμιναρίου Εφηβικής Ιατρικής-State of the Art Adolescent Medicine Course
Χώρος: Γκαλερί στην «Ελληνοαμερικανική Ένωση», Μασσαλίας 22, Αθήνα
Δικαίωμα Συμμετοχής: Μαθητές σχολείων που λαμβάνουν μέρος στο Eυρωπαϊκό πρόγραμμα Enable, Ενδυναμώνοντας τα παιδιά, αντιμετωπίζοντας τον Εκφοβισμό, αλλά και σχολείων που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση αυτή.

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 10 Δεκεμβρίου, το Πρόγραμμα ENABLE οργάνωσε την καμπάνια Thunderclap:

Υποστηρίζουμε το δικαίωμα των παιδιών στην ασφάλεια και το δικαίωμα των παιδιών να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή.
«ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ»

Η Διημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Enable-Ενδυναμώνω" πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Νοεμβρίου 2015,  στην Αθήνα - Κολλέγιο ALBA -υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, με τίτλο: "Ενδυναμώνοντας τα παιδιά Αντιμετωπίζοντας τον Εκφοβισμό. Ένα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για τον σχολικό εκφοβισμό".

logo header

Διημερίδα 27 - 28 Νοεμβρίου 2015

Διημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ενδυναμώνω – Enable»

Ενδυναμώνοντας τα παιδιά - Αντιμετωπίζοντας τον Εκφοβισμό

Αθήνα, Παρασκευή/Σάββατο 27/28 Νοεμβρίου 2015
ALBA Graduate Business School
Ξενίας 6, Αθήνα

hackathonΤο Enable - Eν Δυναμώνω, http://enable.eun.org/ (Ευρωπαϊκό Δίκτυο ενάντια στον εκφοβισμό σε περιβάλλον μάθησης ή και διασκέδασης) είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν έξι εταίροι, 5 χώρες με συντονιστή φορέα το Ευρωπαϊκό Σχολικό Δίκτυο (European Schoolnet www.eun.org).