"Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται..."

 Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Θα θέλαμε να σας επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα της 4ης Ημερίδας «Αριάδνη» για την ορθή χρήση της τεχνολογίας από τους νέους, στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.), την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 από τις 09:00 έως τις 15:00 στην Πάτρα.

Η Ημερίδα έχει ως στόχους την επικαιροποίηση γνώσης και την γνωστοποίηση των καινούριων προγραμμάτων της Μ.Ε.Υ., καθώς και την παρουσίαση δράσεων που εφαρμόζετε εσείς στην περιοχή σας.

Θα δοθούν πιστοποιητικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και Βραβεία Καλύτερης Πρακτικής (Best Practice).

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμμή Στήριξης "ΜΕ.Υποστηρίζω" 80011 80015 (χωρίς χρέωση) ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε άμεσα συμμετοχή. Παρακαλούμε επίσης, για την έγκαιρη προσέλευσή σας, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος. Τέλος, σας ενημερώνουμε πως τα πιστοποιητικά θα δοθούν στο τέλος της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.

 

Κατεβάστε το Πρόγραμμα ΕΔΩ!

 

Με εκτίμηση,

 

Μαρίζα Τσολιά
Καθηγήτρια Παιδιατρικής
Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής κλινικής
Πανεπιστημίου Αθηνών
Άρτεμις Τσίτσικα
Επίκουρη Καθηγήτρια
Παιδιατρικής- Εφηβικής Ιατρικής
Επιστημονική Υπεύθυνος Μ.Ε.Υ