Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της Μονάδας Εφηβικής Υγείας στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο με τίτλο «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε έναν Κόσμο που αλλάζει. Ερευνητικές και Εφαρμοσμένες Προσεγγίσεις – Human Rights in a Changing World. Research and Applied Approaches».

Το Συνέδριο διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Ψυχολόγων. Θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας», από  25 έως 27 Μαΐου 2016 και θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση - live streaming.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Το Συνέδριο συμμετέχει στην εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη, Ατζέντα 2030», είναι διαθεματικό και διεπιστημονικό και σε αυτό συμμετέχουν σύνεδροι από δέκα (10) Πανεπιστήμια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δεκατρείς (13) Πανεπιστημιακές Σχολές, δεκαεπτά (17) Πανεπιστημιακά Τμήματα, καθώς και δεκαοκτώ (18) ανεξάρτητοι φορείς και ΜΚΟ με σημαντικό έργο και εξειδίκευση στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο συνέδριο δίνεται η δυνατότητα για εγγραφή και παρακολούθηση διαδικτυακά σε όλους τους συναδέλφους που το επιθυμούν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: humanrights.conf.uoi.gr

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Με εκτίμηση

Από το Προεδρείο

Άρτεμις Γιώτσα

 

Artemis Giotsa, Ph.D.
Αssociate Professor of Social Psychology
Director of the Psychology Laboratory
Department of Early Childhood Education
University of Ioannina

Greece
tel.+30 26510 05767
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Πατήστε επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

human rights conference